Logo gemeentenieuwsonline.nl
Eigenaar Martijn van Strien. (foto: Ellis Joosten- van den Berg)
Eigenaar Martijn van Strien. (foto: Ellis Joosten- van den Berg)

Nieuwe fysiotherapiepraktijk in Rhenen: Van Strien Fysiotherapie & Personal Training

RHENEN - Ervaart u vervelende pijnklachten? Vraagt u zich af waarom die langdurige blessure toch maar niet herstelt? Wilt u snel en effectief resultaat? Andere behandelmethodes dan dat u gewend bent en een totale blik op uw klachten? Dan bent u bij Van Strien Fysiotherapie & Personal Training aan het juiste adres.

Van Strien Fysiotherapie & Personal Training is per 01 september gevestigd aan de Herenstraat in Rhenen. De eigenaar van deze praktijk is fysio- en manueeltherapeut Martijn van Strien. Na heel wat jaren als fysio- en manueeltherapeut in diverse praktijken te hebben gewerkt, vond hij het tijd om voor zichzelf te gaan beginnen.

Martijn is na zijn opleiding tot fysiotherapeut de Master Musculoskeletale Revalidatie gaan volgen. Hiermee heeft hij zich gespecialiseerd als manueeltherapeut. Naast deze specialisatie biedt hij nog meerdere specialisaties aan, waaronder echografie, dry needling en percutane needle electrolyse. Bovendien is hij schouderspecialist en behandelt hij o.a. dus veel complexe schouderklachten.

Naast fysio- en manuele therapie biedt Martijn ook personal training en voedingsbegeleiding aan. Tevens beschikt hij over een eigen opgezette voedingssuplementenlijn genaamd Time 4 Supplements.

Zie voor meer informatie of voor het maken van een afspraak www.vanstrienfysiotherapie.nl of neem telefonisch contact op via 0317 729010.

Ook uw bericht in de krant?

REGIO - Uw bericht stuurt u eenvoudig online in, via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Daar klikt u bovenaan het scherm eerst op de regio waar u uw bericht geplaatst wilt hebben. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren' De rest wijst zich vanzelf. Hulp nodig? Bel dan: 0481-464770

Meer berichten