(foto: Hennie van Diest)
(foto: Hennie van Diest)

Open dag MHC Bemmel 800

Algemeen

Zaterdag 28 september van 10:00 tot 19:00 uur is iedereen die kennis wil maken met MHCB800, van harte welkom op het complex sportpark Ressen aan de Ressensestraat 30c (naast SC Bemmel).

"Vanaf 10:00 uur kun je de sfeer komen proeven en nader kennismaken. We ontvangen je graag in onze informatietent waar je een drankje krijgt, al je vragen worden beantwoord en van waaruit we je onze club laten zien. Vooraf aanmelden is niet nodig, iedereen is op elk moment welkom.

Op ons Veld 2 (het middelste veld op het park, naast het clubhuis) is er van 10:00 tot 13:00 uur gelegenheid om zelf met stick en bal uit te proberen hoe leuk hockey is. Voor de allerkleinsten (4- en 5-jarigen) is er een speciale Funkey Hockey Corner. Hier vinden spelvormen plaats met een link naar hockey. Dit onder leiding van een enthousiaste begeleidster. Op dit veld vind je ook een aantal oefeningen voor als je wat ouder bent, om te proeven van het echte werk. Onder leiding van een clubtrainer kun je zelf eens schieten op de goal en vette tricks leren.

Gedurende de gehele dag worden er jeugdwedstrijden gespeeld dus er is genoeg te zien. In de ochtend speelt de Jongste Jeugd (F/E/D-teams), rond het middaguur de jongere junioren (C/B-teams) en in de namiddag de oudere junioren(A-teams).

Kortom, kom eens kennismaken met MHCB800, dé hockeyclub in de regio Waalsprong en Lingewaard. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid als je met de auto komt. Nog makkelijker is het als je komt met de fiets komt. Vanuit Nijmegen-Noord zijn we over het rode snel-fietspad, het RijnWaalpad snel te bereiken."

Uitgelicht

Digitale krant