Logo gemeentenieuwsonline.nl
Tweedehands speelgoed. (foto: Kledingbeurs Lent)
Tweedehands speelgoed. (foto: Kledingbeurs Lent)

Tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs Lent

LENT - Op zaterdag 21 september van 9.30 tot 12.00 uur wordt in basisschool De Geldershof, Laauwikstraat 11 in Lent een winterkinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden.


Te koop is najaars- en winterkleding van maat 74 tot en met maat 176, regenkleding, sport- en verkleedkleren, speelgoed, kinderfietsen, fietsstoeltjes, autostoeltjes, laarzen, waterschoentjes en sportschoenen.


"Schone en moderne kleding en compleet speelgoed levert u in op vrijdag 20 september tussen 19.00 en 20.00 uur bij De Geldershof in Lent. Hiervoor vraagt u een inbrengnummer aan via het e-mail adres: kledingbeurslent@hotmail.com. U ontvangt een inbrengnummer, een inbrenglijst en een informatie briefje met alle voorwaarden. Per inbrengnummer betaalt u 1,50 euro aan organisatiekosten. De opbrengst en de niet-verkochte artikelen haalt u zaterdagmiddag 21 september tussen 16.30 en 17.00 uur op.


Als u iets inbrengt, ontvangt u bij verkoop tien procent minder dan de vraagprijs. Als u iets koopt, betaalt u tien procent meer dan de vraagprijs. Deze twintig procent gaat naar het goede doel. In 2018 is in totaal 1.500 euro overgemaakt aan stichting Jarige Job, CliniClowns, stichting Oranjecomité Lent, Ronald McDonald Huis Nijmegen en Sstichting Dierenpark De Kleine Kern Lent."

"Neem een grote boodschappentas mee als u komt. U bent welkom op de beurs op zaterdagochtend 21 september tussen 9.30 en 12.00 uur in basisschool De Geldershof in Lent."

Meer berichten