Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jan Beuving met Rotatie. (foto: Jaap Reedijk)
Jan Beuving met Rotatie. (foto: Jaap Reedijk) (Foto: Jaap Reedijk)

Cabaret met Jan Beuving in Theater De KiK

ELST - Op zaterdag 7 september om 20:30 uur staat Jan Beuving in Theater De KiK in Elst met zijn voorstelling 'Rotatie'. Informatie over deze voorstelling en het nieuwe programma van theater De KiK staat op www.theaterdekik.nl.

Een rotatie is een wiskundige draai. En dat is wat Jan Beuving doet: hij geeft een wiskundige draai aan de dingen. De taal maakt pirouettes in zijn liedjes. De logica tolt in zijn zinnen. Of u duizelig wordt? Dat is niet de bedoeling. Alles is volstrekt nozel, navolgbaar en benullig.

De pers klom op alle overtreffende trappen. ‘Schitterend programma. Knappe grappen en puntgave liedjes’, aldus de Volkskrant. ‘Een wiskundige waar je naar blijft luisteren’, zei Trouw. ‘Origineel, grappig en ontroerend. IJzersterk.’ Volgens NRC . En de Theaterkrant schreef: ‘Een programma dat de perfectie benadert.’

Tom Dicke zit als altijd aan de vleugel. Jan heeft zijn ruitjesoverhemd gestreken. Vorig jaar overal uitverkocht, dit seizoen voor het laatst te zien! Tekst & spel: Jan Beuving / muziek: Tom Dicke / regie: Geert Lageveen / techniek: Rob Touwslager / met dank aan: Adri Altink.

Meer berichten