Logo gemeentenieuwsonline.nl
Op bezoek bij de heks. (foto: deBol Bemmel)
Op bezoek bij de heks. (foto: deBol Bemmel) (Foto: deBOL Bemmel)

De Kabouterspeurtocht in Bemmel...

BEMMEL - Wat was het gezellig hé bij de Kabouterspeurtocht van deBol in Bemmel! Het was helemaal niet zo’n lekker weer, het regende bijna de hele dag, maar dat vonden de deelnemertjes en de kabouters helemaal niet erg.

Er was een wandeling uitgezet van vijf kilometer, waarbij de kinderen onderweg kabouters tegen kwamen, zoals die kabouters waar je kon kleuren, of de prinsessen die een sprookje vertelden, of Grootmoeder en Roodkapje en de Jager en ook Doornroosje die lag te slapen bij haar kasteel. Maar ook de reus! En dat was best wel een beetje eng, die grote reus met zijn dikke haarbos die in het bos luidruchtig lag te snurken.

En wat dacht je van de heks met die enge wrat op haar kromme neus, die haar Hans en Grietje huisje vol had hangen met grote spinnen en hun webben. Maar gelukkig… ze was heel erg aardig en ze had hele lekkere limonade en snoepjes!

"Heb je dat allemaal gemist? Kijk dan gauw op onze site www.debolbemmel.nl daar vind je heel veel leuke foto’s. Of kom volgend jaar gewoon gezellig meewandelen! Dan gaan we zeker weer op zoek naar de geheimen van het deBol Kabouterland in Bemmel."

Meer berichten