Logo gemeentenieuwsonline.nl
Training. (foto: Maarten Nijenhuis)
Training. (foto: Maarten Nijenhuis)

Nieuw seizoen voor Essentia

BEMMEL - De ballen zijn weer schoongemaakt, de tafels staan er weer klaar voor en de leden van tafeltennisvereniging Essentia staan weer te trappelen om te kunnen spelen. Op vrijdag 23 augustus begint het nieuwe seizoen in De Schaapskooi in Bemmel.Vanaf 18.15 uur krijgen de beginnende junioren training. Daarna volgt de gevorderde jeugd om 19.15 uur. Om 20.15 uur zullen de senioren de training weer oppakken. Zowel de junioren als senioren bereiden zich voor op een nieuw competitieseizoen.

Daarnaast zal de 55+-groep op dinsdag 3 september weer beginnen. Tussen 14 uur en 16 uur kunnen deze 55+-ers met elkaar een balletje slaan in de Schaapskooi.
Vanaf woensdag 4 september is er ook weer een trainingsavond voor de jeugd tussen 18.00 uur en 19.30 uur.

Ook dit seizoen zal de vrijdagtraining geleid worden door Suzanne Dieker. Zij is voormalig Nederlands kampioen bij de jeugd. Daarnaast heeft ze veel internationale toernooi-ervaring. Zo heeft ze mee gedaan aan meerdere EK’s en WK’s. Met haar kwaliteiten zal ze TTV Essentia zeker verder kunnen helpen.

Ook interesse om te komen tafeltennissen? Kom dan op vrijdagavond naar De Schaapskooi in Bemmel. Je kan dan aansluiten bij de training en ontdekken hoe leuk het spel is. Je kan vier vrijdagen gratis meespelen om goed kennis te maken met de tafeltennissport.

Meer informatie staat op www.essentiabemmel.nl of te verkrijgen via info@essentiabemmel.nl.

Meer berichten