Logo gemeentenieuwsonline.nl
Huldiging EK in Ierland. (foto: Emil Ripassa)
Huldiging EK in Ierland. (foto: Emil Ripassa) (Foto: Emil Ripassa)

Drie keer prijs op EK Taekwon-Do!

BEMMEL - Gregory Bekkers (26 jaar en 2e dan zwarte band) fanatiek lid van Taekwon-Do Academie Gelderland(TAG) heeft op de Europese Kampioenschappen Taekwon-Do in Cork, Ierland liefst drie maal het erepodium behaald!

Zilver bij het onderdeel team tuls. Samen met vijf Nederlanders van het Nederlandse team een stijlfiguur lopen van diverse vechttechnieken op een zo origineel mogelijke manier uitgevoerd. Bij het onderdeel Tuls individueel werd hij op niveau van 2e dangraad de derde van Europa.

Bij het onderdeel breektesten, wist Gregory de zilvere medaille te behalen. In een zware poule met 20 tegenstanders moest hij met vijf verschillende hand en voet-technieken telkens minimaal zes breekplanken doormidden breken. Uiteindelijk won een Brit met de derde dan deze competitie.

Drie medailles op Europees niveau is een geweldige prestatie voor Gregory en TAG. Recentelijk is Gregory nog speciaal vanuit het midden van het land verhuisd naar Bemmel om dichter bij de sportclub te wonen om geen training te missen. Meer informatie staat op www.tagelderland.nl.

Meer berichten