Logo gemeentenieuwsonline.nl
Heerlijk...! (foto: Zonnebloem Elst)
Heerlijk...! (foto: Zonnebloem Elst) (Foto: Zonnebloem Elst)

Pannenkoeken eten met De Zonnebloem

ELST - Op 27 juli werden meer dan vijftig gasten van ‘De Zonnebloem afdeling Elst’ gastvrij onthaald door De Pannekoekenbakker in Slijk-Ewijk.

Dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers werd voor diegenen die niet zelf voor vervoer konden zorgen taxivervoer vanuit Elst georganiseerd. Rond de klok van twaalf uur schoof eenieder aan tafel voor een heerlijke pannenkoek naar keuze. Dankzij de gastvrije ontvangst door de medewerkers van De Pannenkoekenbakker maalde niemand om de op deze dag toch wel bijzonder hoge buitentemperatuur van méér dan 37 graden!

Er was steeds ruim voldoende drinken beschikbaar. De gezellige bijeenkomst werd afgesloten met een heerlijk ijsje, waarna iedereen weer tevreden huiswaarts ging.

Zowel de Zonnebloem afdeling Elst als onze gasten zien terug op een hele geslaagde en zeer zonovergoten bijeenkomst, met grote dank aan alle vrijwilligers én aan de medewerkers van De Pannekoekenbakker in Slijk-Ewijk.

"Diverse keren per jaar worden er activiteiten voor onze gasten georganiseerd. Lijkt het u leuk om (bijv.) een keer per week een van onze deelnemers te bezoeken, of om mee te helpen bij de organisatie van onze activiteiten? U bent meer dan welkom!! Of misschien hebt u ook wel interesse om gast van De Zonnebloem afdeling Elst te worden? Neem hierover dan contact op met Lidy (0481 373504) of Emmy (0481 375228). Zij zullen u hierover graag nader informeren."

Meer berichten