Logo gemeentenieuwsonline.nl
Onderdeel sieraden maken. (foto: Gerard Bressers)
Onderdeel sieraden maken. (foto: Gerard Bressers)

Vrijwilligers speelweek Heteren

HETEREN - Ze zitten in volle voorbereiding voor de elfde speelweek van de Fun4kids Heteren van 12 tot en met 16 augustus.

Ze zijn nu bezig om bij alle onderdelen voldoende vrijwilligers te zetten. Ondanks dat er zich al een groot aantal vrijwilligers heeft opgegeven, zijn er toch nog onderdelen die niet voldoende bezet zijn. Een aantal mensen moet nog wachten op hun werkroosters om zich al aan te kunnen melden, maar men kan nog steeds vrijwilligers gebruiken.

In het huis-aan-huis bezorgde programmaboekje is te zien wat er allemaal gedaan wordt tijdens de week. Het zou toch zonde zijn als ze onderdelen niet door kunnen laten gaan of in moeten korten. "Kijk eens even in uw agenda als u zich nog niet heeft opgegeven of u nog ergens plekjes heeft om ons te komen helpen. Vooral bij de beautydag komen we nog mensen tekort, met name kappers of kapsters. Maar u kunt zich voor alle onderdelen opgeven of op de planning laten zetten.

Via info@fun4kidsweek.nl kunt u een mailtje sturen en dan kunnen we u in de planning zetten, uw vragen beantwoorden of een formulier vrijwilligers bij u afgeven als u uw adres vermeld. Een hele week is prachtig, maar een dagdeel of een aantal dagdelen wordt door de kinderen al zeer op prijs gesteld. Hopelijk kunnen we u begroeten tijdens de speelweek en bezorgen we de kinderen nog een mooie laatste vakantieweek met als afsluiting Heteren got Talent."

Meer berichten