De interactieve belevingswand in het Infocentrum WO2 Nijmegen. (foto: Archief Infocentrum WO2 Nijmegen)
De interactieve belevingswand in het Infocentrum WO2 Nijmegen. (foto: Archief Infocentrum WO2 Nijmegen) Foto: Archief Infocentrum WO2 Nijmegen

Infocentrum WO2 Nijmegen zoekt vrijwilligers

Algemeen

NIJMEGEN - Het Infocentrum WO2 Nijmegen is een historisch, toeristisch en educatief informatiepunt. Het geeft de bezoekers aan het Rijk van Nijmegen de beste introductie op de verhalen, historisch erfgoed, evenementen en musea die de regio te bieden heeft als het gaat om WO2.

"Voor het Infocentrum zoeken we meerdere vrijwillige gastheren en gastvrouwen. We zoeken een collega die de bezoekers professioneel, klantvriendelijk en enthousiast kan ontvangen. In deze functie ontvangt u de bezoekers bij binnenkomst van het Infocentrum en heet hen welkom. U hebt affiniteit met het onderwerp en u kunt bezoekers wegwijs maken in stad en regio.

Gezien het grote aantal Duits- en Engelstalige bezoekers is een basiskennis van deze talen van belang. Daarnaast bedient u de kassa van zowel de entree als de winkel en verzorgt u alle daarbij behorende werkzaamheden. Inzet: hele dagen, minimaal twee keer per maand zowel door de week als in het weekend en in vakantieperiodes. Bent u flexibel, zelfstandig en klantvriendelijk? Meldt u dan snel aan!"

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Coördinator Personeelszaken, mevrouw Karen van Gelder, via welkom@infocentrumwo2.nl. Kijk voor meer informatie over het Infocentrum WO2 op www.infocentrumwo2.nl. Infocentrum WO2 Nijmegen, Ridderstraat 27, 6511 TM Nijmegen

Uitgelicht

Digitale krant