Hardlopen voor beginners bij b.o.d. de Sprinters Klaar voor de start?
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Hardlopen voor beginners bij b.o.d. de Sprinters. (foto: b.o.d. de Sprinters)
Hardlopen voor beginners bij b.o.d. de Sprinters. (foto: b.o.d. de Sprinters) (Foto: b.o.d. de Sprinters)

Hardlopen voor beginners bij b.o.d. de Sprinters Klaar voor de start?

BEMMEL - Vanaf 2 september start b.o.d. de Sprinters weer met een hardloopgroep voor beginners. Wil jij graag beginnen met hardlopen, en wil je dat doen onder deskundige begeleiding en in een groep? Kom dan op dinsdag 27 augustus om 19.30 uur naar de informatieavond in het clubhuis op sportpark De Heister in Bemmel.

Tijdens de informatieavond kun je kennis maken met de trainers en je krijgt informatie over de trainingsaanpak. Ook is er aandacht voor praktische zaken als goed loopkleding en schoeisel. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

De beginnersgroep is bedoeld voor mensen met weinig of geen loopervaring. Vanaf maandag 2 september worden de trainingen op de maandag- en woensdagavond vanaf 19.30 uur gegeven. De trainingen vinden zowel op de openbare weg als op de atletiekbaan plaats. We werken toe naar het aaneengesloten kunnen lopen van 5 km.

Aantrekkelijk geprijsd
Voor deelname aan de beginnersgroep betaal je veertig euro voor 13 weken (twee trainingen per week). Bij deze prijs zijn inbegrepen: een veiligheidshesje en lampje voor de donkere uren en (vrijwillig) deelname aan de Pietenloop op 24 november. Na deze periode kun je zelf bepalen of je door wilt gaan. Lees alles over onze vereniging op www.boddesprinters.nl. Kun je niet naar de informatieavond komen, of heb je vragen? Bel of mail: Michael Smoorenburg 06 22495626/smoortje@kpnmail.nl; Albert van Drempt 06 38444820/adrempt@xs4all.nl.

Meer berichten