Logo gemeentenieuwsonline.nl

Huis-aan-huisbridgedrive Klavertje Elf

VALBURG - Als u dit leest is de jaarlijkse huis-aan-huis-drive alweer historie. Ieder jaar in de zomer organiseert de Klavertje 11 deze drive voor haar leden. Hierbij stellen een aantal mensen hun woning ter beschikking als speellocatie en een zelfde aantal paren na elke ronde van locatie wisselt.

Ook dit jaar was de animo weer bijzonder groot. In totaal hadden zich 24 paren zich aangemeld. Er werden 6 rondes van 4 spellen gespeeld en de paren waren ingedeeld in twee groepen A en B. Met een stralende zon werd om 10.30 uur begonnen en om 16.30 uur was ieder klaar met het spelen. De thuisspelende paren hadden voor de inwendige mens gezorgd.

Om 17.00 uur was de prijsuitreiking bij de Anny en Arie van Leeuwen in Valburg. Onder het genot van een drankje werden de prijswinnaars bekend gemaakt. Hierna stond er voor de deelnemers en al dan niet bridgende partner een voortreffelijke barbecue klaar. Moe maar voldaan ging een ieder weer om 21.00 uur huiswaarts en men kon terugzien op een geslaagde dag. De uitslagen van deze drive staan op www.nbbclubsite.nl/club/7013.

Thans is de zomerbridge volop bezig, en is een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met de Bridgeclub Klavertje Elf. Wilt u meer weten over Klavertje Elf neem daarvoor contact op met onze clubcoördinator Jeanet Huyser, 06 40997743, email: bc.klavertje11@outlook.com of www.nbbclubsite.nl/club/7013.

Meer berichten