Logo gemeentenieuwsonline.nl
Rabo Talent Tom van Dalen (links) van Van Dalen Infra & Milieu en ondernemer van het jaar Linda Kuipers en Gunther Maters van Koeltrans Angeren. (foto: Sander van de Geijn)
Rabo Talent Tom van Dalen (links) van Van Dalen Infra & Milieu en ondernemer van het jaar Linda Kuipers en Gunther Maters van Koeltrans Angeren. (foto: Sander van de Geijn) (Foto: Sander van de Geijn)

Günther Maters en Linda Kuipers van Koeltrans Angeren Ondernemer van het Jaar 2019

ANGEREN - Günther Maters en Linda Kuipers van Koeltrans Angeren zijn verkozen tot ondernemer van het jaar 2019. De verkiezing was onderdeel van ondernemersevent Betuwe Onderneemt Beter, dat op 17 juni plaatsvond in de Theaterkerk in Bemmel.


Tom van Dalen van Van Dalen Infra & Milieu werd als jonge ondernemer bekroond met de Rabo Talent Award. De jury en de ruim 200 aanwezige ondernemers hadden samen een stem in de verkiezing.


Genomineerd voor de ondernemerstitel waren naast Koeltrans Angeren ook Ruben Bringsken van Baltussen Konservenfabriek en Hans Geveling van Albert Heijn Huissen. Stuk voor stuk ondernemers die de Betuwe op de kaart zetten. Koeltrans Angeren verzorgt het transport van onder andere groenten, fruit, bloemen en diepvriesproducten van Nederland naar Duitsland. Het lukt Günther en Linda te groeien in een weerbarstige markt. “Wij zijn vooral trots op onze mensen. Ons team heeft ons gebracht waar we nu zijn.”

Ook Tom van Dalen is dankbaar voor zijn betrokken medewerkers. Zij doen dagelijks hun ‘stinkende best’ om afvalstromen weer terug te brengen in de keten.”

Storytelling
Betuwe Onderneemt Beter stond het hele jaar door in het teken van het promoten van de regio. De verkiezingsavond was het sluitstuk. Voorzitter Donny Meeusen: “De verhalen van onze ondernemers zijn het meer dan waard om verteld en gehoord te worden. Daarom hebben we vol ingestoken op storytelling. Zo leren we van elkaars’ successen én kunnen we er trots op zijn!’

Meer informatie: www.betuweonderneemtbeter.nl.

Meer berichten