Logo gemeentenieuwsonline.nl
Ploegen tijdrit SCTeam. (foto: SCTeam)
Ploegen tijdrit SCTeam. (foto: SCTeam) (Foto: SCTeam)

't Verzetje zoekt motorbegeleiders en verkeersregelaars

BEMMEL - Het lijkt nog ver weg, maar 8 september stroomt Bemmel weer vol met getrainde wielrenners en wielerliefhebbers. Dit jaar wordt het Open Lingewaards Kampioenschap Tijdrijden (OLKT) uitgebreid met een heuse ploegentijdrit.

De ploegentijdrit staat als eerste onderdeel op het programma, gevolgd door de individuele tijdrit. Beide races tegen de klok gaan over een afstand van 21 km. In de middag staat de Ronde van Bemmel gepland voor de KNWU Sportklasse en de Funklasse.

Sta jij dit jaar op het podium? Je kunt je nu al aanmelden voor de Ploegentijdrit en/of Individuele tijdrit via olk@twctverzetje.nl. Inschrijving voor de Sportklasse verloopt via de officiële site van de KNWU. Inschrijven voor de Recreanten/Funklasse? Stuur je mail naar wielerronde@twctverzetje.nl. Overigens, jouw team van vier renners voor de ploegentijdrit is zeer flexibel samen te stellen. Alle combinaties van licentie en niet-licentiehouders, dames, heren of gemixt zijn toegestaan. Minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar.

Of meld je aan als motorbegeleider of parcourswacht! Doe je niet mee aan de sportieve strijd op de weg en vind je het leuk om bij te dragen aan de veiligheid van de deelnemers, meld je nu alvast aan als verkeersregelaar. Wij hebben jullie hulp hard nodig om het evenement veilig te laten verlopen. Ook motorrijders die het gaaf vinden om de tijdrijders OLKT te begeleiden op de motor, kunnen zich aanmelden. Stuur je mail naar wielerronde@twctverzetje.nl onder vermelding van ‘verkeersregelaar’ of ‘motorbegeleider’ Wielerspektakel 2019. Meer informatie zal worden verstrekt na aanmelding.

Meer berichten