Bowlingvereniging Elst sluit seizoen af
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bowlingvereniging Elst sluit seizoen af

ZETTEN/ELST - Na ´n spannende competitie waren het toch The Pinkillers die de laatste maanden hun punten pakten op De Dwarsliggers die na ´n kleine inzinking toch de tweede plaats konden veilig stellen.

Einduitslag seizoen 2018-2019: The Pin Killers met de spelers Rick Mombarg, Arie Haag en Remco van de Lee met 97,5 pnt. Gevolgd door goede tweede: De Dwarsliggers met spelers Eric Tilleman, Albert Hofs en Willem Hermans met 77,5 pnt en als derde eindigde Dream Team met spelers Ben Kool, Fen en Wiely Knuiman met 74 pnt. Beste speler van het seizoen was Remco van de Lee met ’n gemiddelde van 170 pins. Hoogste game bij de heren is gegooid door Remco met 235 pins, gevolgd door Willem met 231 pins en Eric met 226 pins. Bij de dames was Fem het hoogste met 193 pins gevolgd door Isabelle met 187 pins. Hoogste serie werd gegooid door Willem met 611 pins. De vereniging is alle spelers en speciaal alle invallers van het seizoen dankbaar, die onverwacht door de vereniging werden opgeroepen.

"Hebt u interesse om te bowlen, reserve te zijn/staan? Kom gerust eens kijken. Wij spelen op elke donderdag avond van september tot en met mei van 20.00-21.30 uur in Bowlingcentrum De Wanmolen in Zetten. Voor meer informatie kunt u mailen naar marcdorien@live.nl."

Meer berichten