Luikse Markt in Elst
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Antiek, curiosa en tweedehands artikelen te koop op de Luikse Markt van CV Zet 'm Op. (foto: B. Knot)
Antiek, curiosa en tweedehands artikelen te koop op de Luikse Markt van CV Zet 'm Op. (foto: B. Knot) (Foto: B. Knot)

Luikse Markt in Elst

ELST - Op zondag 23 juni staat het centrum van Elst weer vol met verkopers die de bezoeker antiek, curiosa en tweedehands artikelen aanbieden. Van 10.00 tot 17.00 uur kunt u struinen langs de 260 kraampjes die uitgestald staan vanaf het begin van de Dorpsstraat tot aan de Valburgseweg.

Ooit in 1977 begonnen als antiekbeurs, organiseert CV Zet ‘m Op sinds 2002 deze Luikse Markt in het centrum van Elst. De laatste jaren maakt de belangstelling van zowel de kraamhouders als de bezoekers een enorme groeispurt door. Er worden meer dan 20.000 bezoekers verwacht. De Luikse Markt in Elst biedt voor ieder wat wils! Zoals gebruikelijk bij een Luikse Markt zullen en mogen er geen nieuwe artikelen worden aangeboden.

Naast de Luikse Markt zelf is er ook voldoende vertier rondom de markt. Tussen hotel restaurant Het Wapen van Elst en restaurant De Vereniging treed The Watever Band op. "Zo kunt u gezellig uitrusten op één van de terrassen tussen de handel en wandel op de Luikse Markt. Kom zondag 23 juni tussen 10.00 tot 17.00 uur naar de Luikse Markt van CV Zet ‘m Op in Elst, proef de sfeer en doe uw voordeel! De toegang is uiteraard gratis!" De volgende Luikse markt zal plaatsvinden op zondag 8 september. Meer info staat op: www.zetmop.nl.

Meer berichten