Logo gemeentenieuwsonline.nl
Gasten met zelfgemaakte bloemstukjes. (foto: Cora Sluiter)
Gasten met zelfgemaakte bloemstukjes. (foto: Cora Sluiter)

Zonnebloem Bemmel, Haalderen en Ressen maakt een bloemstukje

BEMMEL - Het was weer reuze gezellig in De Minkhof. Judith gaf onze gasten uitleg over het maken van een bloemstukje en daarna kon iedereen aan de slag.

Sommigen hadden dit al vaker gedaan en konden niet wachten om te beginnen. Iedereen kon hulp krijgen van onze vrijwilligers maar de eigen fantasie was het belangrijkste. Judith werd bedankt voor de hulp en gezelligheid. Er werden heel mooie stukjes gemaakt en ondertussen zaten de gasten heerlijk te keuvelen. Natuurlijk zorgden de vrijwilligers voor een hapje en een drankje. Aan het einde van de middag konden de gasten nog een heerlijke kom kippensoep eten.

Vrijwilligster Rieky had deze soep zelf gemaakt en de gasten vonden het heerlijk. Alle kommen kwamen leeg terug. Rieky en ook alle andere vrijwilligers werden ook bedankt. Aan het einde van de middag ging iedereen tevreden naar huis en ze namen allemaal hun mooie bloemstukje mee. "We gaan ons nu opmaken voor onze 30-jarige jubileumactiviteit van de Zonnebloemafdeling Bemmel, Haalderen en Ressen. Noteer maar vast 14 juni want dat wordt feesten", aldus voorzitter Cora Sluiter.

Meer berichten