Logo gemeentenieuwsonline.nl
Nienke Peeters, Fenna Uwland, Lynn Willemsen, Lynn Haggenburg, Anna Medendorp, Isabel Kroon, Femke Schouten en Lieke Meulenberg. (foto: C. Haggenburg)
Nienke Peeters, Fenna Uwland, Lynn Willemsen, Lynn Haggenburg, Anna Medendorp, Isabel Kroon, Femke Schouten en Lieke Meulenberg. (foto: C. Haggenburg) (Foto: C. Haggenburg)

Springsters GV Elistha derde op NK

ELST - Tijdens de Nederlandse kampioenschappen groepsspringen voor clubteams heeft het junioren A-team een derde plaats weten te behalen.

Het gaat bij deze wedstrijden om het totaal aantal punten over drie onderdelen. Een team mag ook vier onderdelen springen en dan de slechtste score wegstrepen. Het juniorenteam springt nog geen airtrack en daarom had het deze luxe niet. Ondanks twee keer een tweede plaats op pegasus en tafel en zelfs een eerste plaats op minitrampmat, moesten de dames toch genoegen nemen met een derde plaats over-all.
Toch was het weer een fantastische prestatie van dit team, dat eerder dit jaar al op twee van deze onderdelen Nederlands kampioen werd.

Het seniorenteam moest helaas afzien van deelname. Door een beperkte bezetting en enkele blessures waren zij niet in staat om mee te doen.

Meer berichten