Logo gemeentenieuwsonline.nl

Flessenpost van Theater Over & Weer

BEUNINGEN / SLIJK-EWIJK - Van 13-15 en 20-22 juni speelt Theater Over & Weer de voorstelling 'Flessenpost'.

Op de langste zomeravonden wordt aan twee kanten van de Waal een serie van vier kleine theatervoorstellingen gespeeld. Ruim 80 spelers, muzikanten en zangers uit de dorpen van beide oevers brengen historische verhalen uit de streek tot leven. De Waalstrandjes, de oeroude ooibossen maar ook de drukbevaren rivier in de avondzon vormen het natuurlijke decor. De hoofdrol is weggelegd voor het pontje dat bezoekers naar de overkant brengt – én weer terug!

Vier theatervoorstellingen op één avond
Flessenpost is de zevende voorstelling van Theater Over & Weer. De titel verwijst naar verhalen die aan de oever van de Waal aanspoelen. Van bovenstrooms, bedoeld of onbedoeld. Ook een van de scènes draagt deze titel.

Speeldata Flessenpost: 13, 14 en 15 juni en 20, 21 en 22 juni van 19.00 tot 22.00 uur. Er zijn twee startlocaties: het witte kerkje / Galerie 1400 in Slijk-Ewijk en het Dijkmagazijn Beuningen. Tickets voor de voorstelling kosten 14,50 euro inclusief overtocht heen-en-weer met het veerbootje exclusief servicekosten. Bij het bestellen van de kaartjes dien je meteen een keuze te maken voor één van beide startlocaties. Je komt aan het eind van de avond weer op deze plek terug.

Meer berichten