Logo gemeentenieuwsonline.nl

Algemene Hulpdienst Elst: afscheid van steunpilaren

Veel waardering voor An Pieterse en Huib Weernekers
Veel waardering voor An Pieterse en Huib Weernekers (Foto: Ada van Neck)

ELST - Donderdag 27 maart hebben bestuur en coördinatoren van de stichting Algemene Hulpdienst Elst afscheid genomen van An Pieterse en Huib Weernekers. Beide vrijwilligers hebben zich vele jaren ingezet voor de Hulpdienst.

Namens het bestuur bedankte voorzitter Eddie van Hattum voor hun inzet voor de Elster samenleving en overhandigde bloemen met een bijpassend geschenk. An Pieterse was als bestuurslid contactpersoon voor de coördinatoren en Huib Weernekers was 2e voorzitter. Marja de Leeuwerk en Bert Swaan hebben zich bereid verklaard de vacante bestuursfuncties in te vullen.

De Algemene Hulpdienst Elst biedt Tafeltje Dekje aan voor Elstenaren die zelf geen warme maaltijd kunnen bereiden. Vrijwilligers van de Hulpdienst verrichten in bepaalde situaties ook vervoersdiensten of doen kleine klusjes in of rond het huis. Meer weten over de Hulpdienst? Zie https://hulpdienstelst.nl of e-mail naar info@hulpdienstelst.nl. Op werkdagen is de Hulpdienst telefonisch te bereiken tussen 9 en 10 uur op nummer 0481 374926.

Meer berichten