Logo gemeentenieuwsonline.nl

Lentekriebels in Oosterhout op de kledingbeurs

OOSTERHOUT - Op zaterdag 6 april wordt er van 10.00 tot 12.00 uur in het Tussendoortje van basisschool Sam-Sam aan de Honsvoet 4 in Oosterhout weer een voorjaars-/zomerkleding- en buitenspeelgoedbeurs gehouden.

"We verkopen deze dag voorjaars-/zomerkleding van maat 80 - 176, verkleed-, regen- en sportkleding. Ook kan er buitenspeelgoed ingebracht worden, zoals fietsen, skelters, glijbanen, skates en buitenspellen. Wij zijn echter wel afhankelijk van wat de mensen inbrengen dus kunnen niet garanderen dat er bijvoorbeeld ook echt glijbanen zijn."

De toegang is gratis. Het vaste team van vrijwilligers helpt iedereen graag en kijkt alweer uit naar alle mooie artikelen die weer ingebracht kunnen worden. De opbrengst komt ten goede aan basisschool Sam-Sam. Deze opbrengst wordt behaald door iedere verkoop; de verkoper staat vijftien procent van de verkoopprijs af en de koper betaalt vijftien procent van de verkoopprijs extra. De inbreng geschiedt door middel van inbrenglijsten; meer informatie hierover en aanvragen kan via kledingbeurs-samsam@live.nl.

Alle kleding hangt op kledinghangers op maat, en aan rekken. Het zoeken naar kleding gaat hierdoor erg makkelijk en eenvoudig!

Meer berichten