Logo gemeentenieuwsonline.nl
Tennispark TC Valburg. (foto: Willem Wunderink)
Tennispark TC Valburg. (foto: Willem Wunderink)

Maak kennis met tennis in Valburg

VALBURG - Tennis is een uitermate gezonde sport die voor iedereen geschikt is. Om mensen de gelegenheid te geven verzorgt KNLTB-trainster Shanna de Cortie op zondag 31 maart om 11.00 uur een tennisclinic voor senioren. Daarna is er de hele dag nog gelegenheid om een balletje te slaan.

Een professionele gediplomeerde trainster als Shanna de Cortie weet daarbij feilloos haar programma aan te passen op jouw behoeften en mogelijkheden. Zij wil dat graag demonstreren in een kosteloze clinic voor volwassenen op zondag 31 maart. Iedereen die geen lid is wordt uitgenodigd om deel te nemen, om erachter te komen of deze sport iets voor jou is. Kom op tijd, want ze start om 11.00 uur. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon even komen kijken en informatie vragen.

Tennis is een vrij technische sport, maar kan op elk niveau met veel plezier beoefend worden: dat maakt het juist zo leuk! Tennis is een gezonde sport voor jong en oud, de leeftijden van onze leden lopen uiteen van 6 tot 76 jaar! Tennis is een sociale sport, waardoor je veel mensen leert kennen en er na het sporten ook veel gezellige uurtjes in de kantine worden doorgebracht. Bovendien wordt al het werk door vrijwilligers verricht, van het baanonderhoud tot de bemanning van de kantine, van de boekhouding tot de toernooiorganisatie. Dat schept een band. Een groot deel van de leden komt dan ook van buiten Valburg.

Tennis is een veelzijdige sport. Je gebruikt je hele lichaam, van benen en armen tot romp en heupen, maar ook je hersenen worden uitgedaagd.

Meer berichten