Logo gemeentenieuwsonline.nl
De prinsen en prinsessen worden welkom geheten door Jan Verhoeven. (foto: Ed van Eechoud)
De prinsen en prinsessen worden welkom geheten door Jan Verhoeven. (foto: Ed van Eechoud) (Foto: ed van eechoud)

Rimpelzitting of seniorenzitting?

BEMMEL - Was het nu een rimpelzitting of een seniorenzitting? Ach, zoals onze Opper-spreek-stalmeester Jan Verhoeven zei: "Er werd bij de ingang wel gecontroleerd, maar iedereen met een rimpeltje meer of een rimpeltje minder was van harte welkom op deze oergezellige 50+ middag die werd georganiseerd door de Opperstalmeesters van carnavalsvereniging De Blauwe Pony in Bemmel."

Het werd echt een supergezellig feest met hele bijzondere optredens van onze vaste buutreedners Marc, het Bemmels Mins en Ferdinandus, dans van De Kinkeltjes, zang van onze eigen Opperstal Jos, het Ga-Door-Koor waarin onze Opperstals, Misja, Henk en Stef geweldig zongen en Menno en de Pins de zaal op stelten zetten met een vrolijke medley!

Aan het einde werd er traditioneel het lied 'Morgen is het weer Aswoensdag' gezongen waarbij de emoties toch bij velen zichtbaar werden, gelukkig werden er voldoende tissues uitgedeeld om alle tranen te drogen! Het was een unieke zitting en Jan kreeg na afloop het mooiste compliment van iemand die nog maar twee jaar in Bemmel woont en zei: "Vanmiddag ben ik een echte Bemmelaar geworden door dit prachtige feest!"

De Opperstals bedankten iedereen die aan deze zitting een steentje heeft bijgedragen; alle aanwezigen, Prins Frans en Prinses Moniera, jeugdprins Job en zijn prinses Nikki. En natuurlijk de sponsoren in het bijzonder: stichting MGZ Bemmel, KBO Bemmel en Doornenburg, stichting De Plak, café De Roskam en Jumbo Scheperkamp. (You Tube: ArproMedia / Rimpelzitting)

Meer berichten