Logo gemeentenieuwsonline.nl
Na de training nog even uitrijden. (foto: José Vens)
Na de training nog even uitrijden. (foto: José Vens) (Foto: José Vens)

Start skeelerseizoen bij b.o.d. De Sprinters

BEMMEL - Op donderdagavond 28 maart verzorgt de afdeling Skeeleren van b.o.d. de Sprinters een informatieavond voor jeugd (vanaf 7 jaar) en volwassenen. De avond is van 19.30 tot 20.30 uur in het clubhuis van b.o.d. De Sprinters aan het Drieske 7 in Bemmel.

Tijdens de informatieavond staan kennismaking met de skeelersport en de vereniging centraal. Er is informatie over materiaal, bescherming en veiligheid, werkwijze van de trainingen en opzet en duur van het seizoen. En niet onbelangrijk: kennismaken met de trainers. Tijdens deze avond zijn ook de leden van b.o.d. De Sprinters welkom. Zij kunnen alvast een paar rondjes op de baan rijden. De nieuwe skeeleraars kunnen hun eerste rondjes op de eerste trainingsavond van het seizoen op donderdag 4 april (19.15-20.45 uur) rijden. Na de training kan er nog gezellig aan de bar iets gedronken worden.

b.o.d. de Sprinters is een echte familievereniging waar jong (vanaf 7 jaar) en oud(er) gelijktijdig kunnen skeeleren onder begeleiding van ervaren trainers. "Wij hebben een eigen clubhuis met kleed- en douchefaciliteiten. De baan is een 400 m atletiekbaan (asfalt) met verlichting.

Skeeleren wordt pas echt leuk als je beschikt over de juiste techniek waardoor je veilig grotere afstanden kunt afleggen. Inmiddels ook zin gekregen om te gaan skeeleren? Kom dan naar de informatieavond. Kijk voor meer informatie op www.boddesprinters.nl onder Skeeleren. Voor eventuele vragen kun je mailen naar skeelers@boddesprinters.nl.

Meer berichten