Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kersenkoningin en hofdame 2018 Janet en Laura Boeijen. (foto: Fotostudio Wim)
Kersenkoningin en hofdame 2018 Janet en Laura Boeijen. (foto: Fotostudio Wim) (Fotostudio Wim)

Geef je op voor Kersenkoningin Driel!

DRIEL - De eerste week van juli is het weer zover; de kersenfeesten in Driel! En wat zijn de kersenfeesten zonder een kersenkoningin en hofdame? Als kersenkoningin ben jij hèt beeld van de kersenfeesten 2019. Jij laat overal jouw gezicht zien en zorgt voor gezelligheid.

De kersenkoningin deelt de prijzen uit en maakt contact met heel het dorp. Kortom, ze brengt de sfeer in het feest. De kersenkoningin en hofdame van vorig jaar, Janet (21) en Laura Boeijen (17), hebben ontzettend veel plezier gehad. De dames waren aanwezig bij alle activiteiten en waren het gezicht van de kersenfeesten. Janet zegt hier het volgende over: ‘Als echte vrouwelijke Drielenaar moet je ooit Kersenkoningin geweest zijn, dit is namelijk een ervaring die je nooit zult vergeten!’. Janet vond het super gaaf om met haar zusje het gezicht van de kersenfeesten te mogen zijn. Ook Laura heeft van deze ervaring genoten: ‘Ik heb vooral genoten van de verwennerij bij de kapper en schoonheidsspecialiste. Het is ook superleuk dat je zelf je kleding uit mag kiezen.’ De dames vonden vooral de feesten die ze mochten openen en waarvan ze daarna zelf nog konden genieten het leukst.

"Lijkt het jou nou ook leuk om deze ervaring op te doen? Geef je dan nu op voor 15 april bij: info@kersenfeestdriel.nl."

Meer berichten