Logo gemeentenieuwsonline.nl
Marco Lopes 'Moedt'
Marco Lopes 'Moedt' (Foto: Saskia Kerkhoff)

'Moedt' van Marco Lopes in Theater De KiK

ELST - Op zaterdag 16 maart om 20:30 uur staat Marco Lopes in Theater De KiK met zijn cabaretvoorstelling ‘Moedt’. Er zijn nog kaarten (16 euro inclusief drankje) te reserveren via www.theaterdekik.nl.

Is kwetsbaarheid een kracht of juist een zwakte? Hoe stoer is het om echt te falen? En mag dat als man in deze tijd? Hoe zit het met de jonge generatie en het geworstel met hun identiteit? Kan Marco zich nog met hen meten? Waar vindt hij de rust en de moed, om niet te moeten? Veel vragen maar Marco houdt het luchtig, die komt net terug van een retraite weekend en kan voorlopig weer zijn mannetje staan.

Marco Lopes is cabaretier, theatermaker en acteur. In 2015 won Marco de juryprijs tijdens het Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival. “Lopes is sympathiek, energiek en innemend.” – Cabaret.nl. “Met de fysieke, muzikale intermezzo’s toont hij door een combinatie van poëzie en banaliteit een groot gevoel voor theatraliteit.” – Theaterkrant “Zijn debuutshow heeft Lopes zeker op de kaart gezet.” – 1e rang.nl.

Meer berichten