Logo gemeentenieuwsonline.nl
Groot carnavalsfeest op De Hucht. (foto: B. Knot)
Groot carnavalsfeest op De Hucht. (foto: B. Knot) (Foto: B. Knot)

Carnavalsprogramma Zet 'm Op

ELST - Carnavalsvereniging Zet ‘m Op heeft weer een gevarieerd programma voor het carnavalsweekend van vrijdag 1 - dinsdag 5 maart samengesteld.

In de feestzalen op De Hucht is er op vrijdag de inmiddels traditionele Apres ski party (16+) en zaterdagavond carnaval (18+), beide avonden met topdj’s. Zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur het kindercarnaval met DJ Patrick. Maandag natuurlijk weer de Hollandse avond met dit jaar de Sjonnies, Bennie Solo en Danny Nicolay op het podium. Dinsdagavond sluiten de Zet ‘m Oppers, aansluitend aan het boerenkool eten, het carnaval af op De Hucht.


Op zaterdagavond is er in De Vereniging de primeur van het jaren 80-90 'Perd ien de gang'-carnaval met DJ Eric en het duo Tsjonge Jonge en op zondagavond na de optocht, na het succes van vorig jaar, weer 'Deurdoen ien De Vereniging' met DJ Twan en Femke Hengeveld. CV Zet ‘m Op ondersteunt deze activiteiten van De Vereniging van harte. Toegang is gratis.
Ook op zaterdagavond is er in de feesttent op Het Plein Tropical carnaval XXL voor de jeugd van 12 -17 jaar en op zondag aansluitend aan de Veko-optocht Duppertzondag met feestband De Bijtels. Deze beide activiteiten worden georganiseerd in samenwerking tussen de carnavalsverenigingen Zet ‘m Op en De Batsers. Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij AH Driessen en Bruna Herberts. Meer info staat op www.zetmop.nl, Facebook en Instagram.

Meer berichten