Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Theatervoorstelling De Maria Passie

HUISSEN - Hartverwarmend en zonder poespas. De Maria Passie komt in de Zandse kerk aan de Van Wijkstraat 33 Huissen op 9 maart. Een groep bijzondere enthousiaste mannen en vrouwen vertellen en zingen over het levensverhaal van Maria. "Een bron hoop en bovenal een moeder van liefde."

Maria wordt vertolkt door verschillende vrouwen, het verhaal verteld door meerdere vertellers. De muziek van bekende artiesten als Blöf, Ruth Jacott, Ilse de Lange (e.a) brengen diepgang in het verhaal én plaatsen het in deze tijd. Het is prachtig om te horen hoe de voor velen voor ons bekende popnummers naadloos in een religieus verhaal passen. Het levens verhaal van Maria dat, volgens productie leider Annemarie van Leen verteld moet worden omdat het zo herkenbaar is. Want ook al speelt het verhaal zich af in het verre verleden, als mens zijn we weinig veranderd. We oordelen, we hebben lief, krijgen te maken met verlies en velen moeten helaas ook op de vlucht net als Maria. Aanvang: 19.30 uur, kerk open vanaf 18.30 uur.

Kosten: 10.00 uur in de voorverkoop; 12.50 euro aan de deur. Kaarten zijn te bestellen via www.demariapassie.nl. Tevens te koop bij Slijterij Degen, Restaurant de Betuwe beide te Huissen en bij schoonheidsspecialiste Jolande Mattijssen in Doornenburg. "Wilt u meer informatie? Informeer bij Lourdeswerk Huissen Janneke Schluter, Ria Vos 06 51047878, Annelies Mulder 06 14287712, Pierre Spaan 06 12681870 of per e-mail lourdeswerk@rkparochiemariamagdalena.nl. Kijk ook eens op www.demariapassie.nl.

Meer berichten