Logo gemeentenieuwsonline.nl
Mozaïeken: Dit kan het worden. (foto: Seniorweb)
Mozaïeken: Dit kan het worden. (foto: Seniorweb) (Foto: Seniorweb)

Workshop mozaïeken voor senioren

ELST - Door een vruchtbare samenwerking van Creatief Collectief Elst met Forte Fit voor senioren kunnen wij u een leuke creatieve workshop aanbieden.

In deze workshop leert men in korte tijd de eerste beginselen van mozaïeken. Op een mdf-plankje van 15 bij 15 cm maakt u met stukjes tegel en allerlei andere materialen een klein werkstukje. Gereedschappen, waaronder mozaïektangen en lijm zijn aanwezig, evenals voorbeelden. Voegen en uitleg hoe je moet voegen worden na de workshop meegegeven. Het uiteindelijke werkstuk kan als onderzetter, maar ook als schilderijtje gebruikt worden.

Heeft u zelf een kopje of bordje met een mooi motiefje dat kapot mag, een schelp, porseleinen figuurtjes of wat dan ook, neem dit dan gerust mee. Dan kun je het op de cursus in een mozaïek verwerken op zaterdag 9 maart van 13:30 tot 15:30 uur (uiterlijk inschrijven tot 28 februari). Locatie is de werkplaats van Creatief Collectief Elst, Pr. Irenestraat 49 (paadje/zijkant De Wieken). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wil Teunissen.

Telefoon 06 30764452 of wilteunissen1956@gmail.com of www.fortefit.nl.

Meer berichten