Logo gemeentenieuwsonline.nl
Prins Toon de Trucker met hofdames Raisa en Lisanne. (foto: Suzanne Broekhuizen)
Prins Toon de Trucker met hofdames Raisa en Lisanne. (foto: Suzanne Broekhuizen) (Foto: Suzanne Broekhuizen)

De Waalkanters pronken in Slijk-Ewijk

SLIJK-EWIJK - Na met zijn hofdames de Pronkzittingen in Herveld, Valburg en Oosterhout te hebben bezocht, is Prins Toon de Trucker nu zelf aan de beurt. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 februari vinden de pronkzittingen van xarnavalsvereniging De Waalkanters plaats in Dorpshuis Beatrix.

In de afgelopen weekenden heeft Prins Toon de Trucker zeer genoten van zijn bezoekjes aan de zusterverenigingen. Hij was zeer te spreken over de kwaliteit van de optredens, waarmee de lat voor de artiesten in Slijk-Ewijk hoog komt te liggen. De Waalkanters hebben er alle vertrouwen in dat het twee geweldige avonden gaan worden. Het lijdt geen twijfel dat Slijk-Ewijk haar titel als 'dansdorp' eer aan zal doen. Daarnaast kenmerkt het programma zich door een leuke variatie aan optredens. Wees allen welkom om de sfeer in Dorpshuis Beatrix te proeven en te genieten van een mooi feest ter ere van Prins Toon de Trucker en zijn hofdames Raisa en Lisanne.

Aanvang is op beide avonden om 20:11 uur (zaal open om 19:30 uur). Kaarten zijn verkrijgbaar in dorpshuis Beatrix (in de voorverkoop zijn de kaarten 8 euro, aan de deur 10 euro).

Meer berichten