Logo gemeentenieuwsonline.nl
Rommelmarkt in dorpshuis Beatrix. (foto: Susan Jongeling)
Rommelmarkt in dorpshuis Beatrix. (foto: Susan Jongeling) (Foto: Susan Jongeling)

Rommel- en antiekmarkt in Slijk-Ewijk

SLIJK-EWIJK - Het bestuur van dorpshuis Beatrix in Slijk-Ewijk houdt weer een gezellige rommel- en antiekmarkt met alleen antiek en spullen uit grootmoeders tijd.

Er worden geen zelfgemaakte en nieuwe spullen verkocht. Ook meubels zijn niet toegestaan. Dat wordt dus weer echt snuffelen tussen de oude spullen en wat is het dan leuk als je iets vindt dat je nog kent van vroeger of iets dat je spaart. De vorige markt op deze manier was drukbezocht en de sfeer was heel gezellig. Ook de standhouders waren zeer tevreden.

Er bleven veel mensen nog wat nagenieten met een kop koffie of wat te eten in de sfeervolle serre van het dorpshuis. Het bestuur van Dorpshuis Beatrix wil van deze gezellige ouderwetse rommel- en antiekmarkt weer een traditie maken. De volgende markt wordt gehouden op zondag 24 maart van 11.00-16.00 uur. Het adres van Dorpshuis Beatrix is Dorpsstraat 15 in Slijk-Ewijk.

Hebt u gehoord van deze gezellige markt of bent u nieuwsgierig geworden? Als u ook een kraam wilt huren, neem dan snel contact op met Dini Huijbers via email: ralfendini@dinih.nl of bel 06 36565385. De huur van een kraam van 2.40 x 0.80 m. is 10,00 euro.

Meer berichten