Voorjaarstraining TWC 't Verzetje Bemmel.
Voorjaarstraining TWC 't Verzetje Bemmel.

Voorjaarstrainingen voor beginnende wielrenners

Algemeen

BEMMEL - Ieder jaar organiseert toer- en wielervereniging ’t Verzetje uit Bemmel in de maand maart een aantal voorjaarstrainingen voor beginnende wielrenners en wielrenners die ervaring op willen doen met het rijden in een groep.

Tijdens deze trainingen wordt in kleine groepen, onder begeleiding van een ervaren trainer, ingegaan op de basisbeginselen van het wielrennen. De trainingen bestaan uit oefeningen waarbij aandacht besteed wordt aan het veilig kunnen en durven rijden in een groep, de positie op en de beheersing van de fiets, bochtentechniek, souplesse, kracht en duurvermogen. Klimmen en dalen komen ook aan bod. Alle tips die je krijgt, kun je gebruiken in je eigen trainingen en vergroten daarmee ook je fietsplezier. Een mooie start van het nieuwe wielerseizoen op de weg!

De trainingen vinden plaats op zondagochtend 10, 17 en 24 maart in Bemmel. Ben je geïnteresseerd in deze trainingen, stuur een mailtje naar secretaris@twctverzetje.nl en je ontvangt alle benodigde informatie. Deelname aan de trainingen is gratis en alles gebeurt onder het motto “Samen uit, Samen thuis”! En onder het genot van een heerlijk kopje koffie kan bij terugkomst geëvalueerd worden in ons Clubhuis.

Uitgelicht

Digitale krant