Logo gemeentenieuwsonline.nl

Belastinginvullers seniorenvereniging KBO biedt hulp

ELST - De seniorvereniging KBO afdeling Elst-OverBetuwe heeft in samenwerking met de belastingdienst vrijwilligers opgeleid die senioren helpen bij het invullen van hun jaarlijkse belastingopgave.

Vanaf 1 maart gaan zij weer op pad om hun klanten tegen een kleine onkostenvergoeding thuis te helpen. Deze hulp is voor leden van de seniorenverenigingen en mocht u nog nog geen lid zijn dan kunt u dit alsnog worden bij de KBO afdeling Elst-OverBetuwe voor 24,00 euro per jaar.

Het juist en volledig invullen van een belastingaangifte is, met name voor senioren, niet altijd gemakkelijk en gemaakte fouten door onjuiste opgave kan leiden tot een vervelende nasleep voor u. Naast de inkomstenbelasting wordt ook gekeken naar de Zorg- en Huurtoeslagen en zonodig kan dit voor u worden aangevraagt. Ook wordt bekeken of u niet teveel krijgt in verhouding tot uw inkomen, waardoor u achteraf terug moet betalen. Die vervelende situatie proberen de invulhulpen te voorkomen. Het is dus interessant om u goed te laten adviseren en helpen.

Wie gebruik wil maken van deze belastinginvulhulpen kan direct contact opnemen met een van de volgende personen om een afspraak te maken: Hein Tabois 0481 375719; Piet Brouwer 0481 371085; Frans Koster 0481-375201, of Mariet Gabriels 0481 378168. Bij hen allen staat uw privacy voorop!

Meer berichten