Logo gemeentenieuwsonline.nl
Hartje van mozaïek. (foto: Annelou Teunissen)
Hartje van mozaïek. (foto: Annelou Teunissen) (Foto: Annelou Teunissen)

Workshops mozaïek en beeldhouwen

ELST - Een aantal docenten van Creatief Collectief Elst (CCE) geeft naast hun reguliere lessen ook workshops. Binnenkort staan er twee workshops mozaïek en één beeldhouwen op het programma.

Annelou Teunissen verzorgt op 16 februari én op 16 maart workshops mozaïek. In drie uur maak je een werkstuk in de vorm van een vogeltje of hartje, bijvoorbeeld te gebruiken als sleutelhanger of als leuk cadeautje. Deze workshops duren van 13.30 tot 16.30 uur.

Els Mathijssen geeft op 17 februari een Valentijnsworkshop. Je werkt met speksteen, een zachte steensoort die je met handgereedschap gaat bewerken. In een dag kun je een klein beeldje maken. De workshop duurt van 9.30 tot 16.30 uur en je wordt verwend met een heerlijke en gevarieerde lunch.

Je kunt de workshops zelf volgen, maar je kunt ze natuurlijk ook cadeau doen. Bijvoorbeeld op Valentijnsdag. Leuk om samen met je geliefde een middag of dag creatief bezig te zijn!

Kun je niet op deze data maar heb je wel belangstelling voor het volgen van een workshop? Misschien met je familie, vrienden, collega's? Neem gerust contact op met CCE voor de mogelijkheden.

Voor inschrijven of meer informatie kun je terecht op www.creatiefcollectiefelst.nl.

Meer berichten