Logo gemeentenieuwsonline.nl
Musicalensemble Marcato in actie. (foto: Frans Prick)
Musicalensemble Marcato in actie. (foto: Frans Prick) (Foto: Frans Prick)

Masterclass: 4500 euro!

BEMMEL - "We zijn ontzettend blij met de opbrengst van de benefietmasterclass 'Het wonder van de harmonie'," zei voorzitter Clemens Hendriks van Rotary Lingewaard. "4500 euro een geweldig bedrag! Nu kan met de bouw van de eerste sanitaire voorziening voor de aardbevingsslachtoffers in Nuwakot, Nepal gestart worden."

De masterclass was niet alleen financieel een succes maar ook inhoudelijk. Wilbert Friederichs legde op humoristische wijze uit wat harmonie en boventonen in de muziek zijn. Heel knap wist hij zowel de leek als de professional te boeien. Tijdens de pauze waren de mensen vol lof over zijn optreden: "Wat was het duidelijk en leuk", "Je blijft goed bij de les als het zo wordt uitgelegd" en "Van mij had het wel langer mogen duren."

Na de pauze bracht Musicalensemble Marcato een programma vol humor, passie, lichtvoetigheid en drama. Met liederen uit de Lion King wisten zij het publiek gelijk te boeien. Het nummer 'Who is the man' uit Jekyll & Hyde gezongen door Maurice de Greef kreeg een groot applaus.

Op deze harmonieuze middag in de theaterkerk in Bemmel voerde enthousiasme de boventoon. Rotary dankte de adverteerders, donateurs en Mi Corazon. Zij hebben mede gezorgd voor dit prachtige financiële resultaat.

Rotary Lingewaard zet zich in voor (inter)nationale en lokale projecten. Op zaterdag 26 januari organiseert Rotary het midwinterdiner voor alleenstaanden van 65+ in de gemeente Lingewaard. Aanmelden en info: zie www.rotarylingewaard.nl.

Meer berichten