Logo gemeentenieuwsonline.nl
Alarmfase 3 uit Bemmel tijdens een optreden in het centrum van Utrecht. (foto: Marije Meurs)
Alarmfase 3 uit Bemmel tijdens een optreden in het centrum van Utrecht. (foto: Marije Meurs) (Foto: Marije Meurs)

Alarmfase 3 zoekt versterking

BEMMEL - De term ‘dweilorkest’ vindt Alarmfase 3 uit Bemmel niet zo goed passen. De leden voelen zich beter bij de omschrijving ’feestband’ of gewoon ‘een groep vrienden die toffe nummers speelt om het publiek te entertainen’.

De 22 leden zijn tussen de 20 en 40 jaar en spelen muziek de ze zelf graag horen op een feestje. Wat het repertoire wordt, bepalen ze samen met heuse Spotify-lijst waaraan iedereen zijn favoriete nummers toevoegt.
Wekelijks wordt er op zondagavond gerepeteerd in de Theaterkerk in Bemmel van 19:00 tot 21:00 uur. Tijdens de repetities halen ze op muzikaal gebied veel uit zichzelf, maar daarnaast is het ook een gezellig samenzijn. Alarmfase 3 hecht veel waarde aan een spetterende show en het vermaken van het publiek. Hiervoor gebruiken ze veel interactie (en confettikanonnen).

Gedurende het jaar treden ze ongeveer tien keer op. Zo traden ze bijvoorbeeld op bij de Zwarte Cross, het Coen und Sanderfest, de Sneekweek en in het centrum van Utrecht en Dusseldorf.

Vacatures
Ter versterking zoeken we muzikanten (M/V) voor de volgende instrumenten: altsaxofoon, trompet, trombone en bariton. Hou jij van slechte grappen, kun je een feestje bouwen én speel je ook nog een lekker stukje muziek op één van bovenstaande instrumenten? Dan zoeken ze jou! Stuur als de wiedeweerga een mailtje naar info@alarmfase3.nl. Hopelijk kunnen jullie dan binnenkort eens samen spelen. Voor meer info: www.alarmfase3.nl, www.facebook.com/alarmfase3, www.instagram.com/alarmfase3, www.youtube.com/alarmfase3.

Meer berichten