Logo gemeentenieuwsonline.nl
La CliQue. (foto: Jarno Kraaijvanger)
La CliQue. (foto: Jarno Kraaijvanger) (Foto: )

La CliQue met 'Doe maar Shaffy'

ELST - Op zaterdag 19 januari brengt de Female vocalgroup ‘la CliQue' een ode aan de Nederlandse muziekmannen. Dit doet de groep in het nieuwe liedjesprogramma 'Doe maar Shaffy'. Aanvang 20:30 uur in Theater De Kik. Kaartjes zijn te bestellen via www.theaterdekik.nl.

La CliQue bestaat uit de vijf zangeressen/theatermakers: Carmen Hovestad, Mayke Kraaijvanger, Lotte Laan, Yuna Linde en Lisi de Schepper. De liefde voor zingen, muziek en theater bracht hen bij elkaar en het resultaat is te zien in de voorstelling ‘Doe maar Shaffy’.

La CliQue brengt liedjes met noodzaak en staat bekend om haar harmonieuze samenklank, solistische zangkwaliteiten en theatrale uitstraling. Als la CliQue begint te zingen gebeurt er iets in de zaal. Muzikanten waar la CliQue door geraakt wordt zijn bijna altijd mannen en zo werd ook het nieuwe Nederlandstalige programma geboren.

In het liedjesprogramma brengt la CliQue een ode aan die Nederlandse muziekmannen. Een ode aan mannen van vroeger en mannen van nu. Van Ramses Shaffy tot Typhoon. Van Herman van Veen tot Acda en de Munnik.

In geheel nieuwe arrangementen komen de mooiste teksten voorbij. Liedjes die volgens hen niet vergeten mogen worden en die een breed publiek verdienen. Het programma wordt omlijst met korte teksten, anekdotes en odes aan de zangers. De voorstelling wordt muzikaal begeleid door pianist Sander Simonse.

“Muzikaal, theatraal, humoristisch en ontroerend. Een prachtig collectief. Goede verstaanbaarheid in tekst, goede afwisseling, leuke teksten tussendoor, stralende dames.” “Vijf vrouwen die een man kunnen raken.”

Meer berichten