Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Winnaar luchtballonvaart bij Anchalee Massagesalon bekend

BEMMEL - Afgelopen jaar wonnen Twan en Petra Wagener een reis naar Zuid-Spanje bij Anchalee Massagesalon. In de zomer van 2018 startte er een nieuwe actie, geen vliegreis, maar een ballonvaart voor twee personen.

Onder de klanten die kwamen voor een duomassage (twee personen die tegelijk op dezelfde kamer een massage ondergaan), zou de prijs verloot worden. Corine Bakker is winnares geworden en zal samen met haar man Ed de regio vanuit de lucht gaan bewonderen.

"Over een paar maanden starten wij weer een actie voor een grote prijs", aldus Anchalee. "Tot die tijd verloten wij iedere week een cadeaubon voor een proeftraining van een uur van Sven's Fit Elements. Onder begeleiding van deze personal trainer, die tevens voedingsadviezen geeft, kan je ervaren dat de combinatie van sport en voeding de sleutel is naar een beste versie van jouzelf. De tegoedbon is ook in te leveren voor een bootcamp. Kijk voor meer informatie op www.fit-elements.nl."

Namens alle masseuses willen wij Corine en Ed een bijzonder fijne ballonvlucht wensen. In januari 2019 is er tevens een actie voor mensen die de massagesalon aan de Deken dr. Mulderstraat 6b in het centrum van Bemmel willen bezoeken: 75 minuten massage voor de prijs van 50 euro. Reserveren via 06 57060794.

Meer berichten