Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Muziek van The Beatles herleeft met Rock 4 - Abbey Road, 50 Years

BEMMEL - Zaterdag 26 januari kunt u getuige zijn van een prachtig eerbetoon aan The Beatles. Het tiende theaterprogramma van de Nederlandse a capella formatie Rock 4 staat namelijk in het teken van The Beatles, in het bijzonder van het gouden jubileum van Abbey Road, het legendarische album uit 1969.

Een ode gezongen door vier geweldige zangers met een geheel eigen identiteit, stijl en achtergrond, die samen al 15 jaar succesvol door Europa toeren.

Het eerste deel bevat eigenzinnige bewerkingen van bekende en minder bekende songs van de band uit Liverpool. Daarna is het tijd voor de integrale vocale uitvoering van Abbey Road, misschien wel het meest veelzijdige werk van The Beatles, met nummers als Come Together, Something, Here Comes The Sun en het prachtige Golden Slumbers. Liefhebbers van de nog altijd populaire muziek van The Beatles zijn met Rock4 verzekerd van een geweldige avond.

Zaal open 20:00, aanvang 20:30. Zitconcert. Locatie Theaterzaal. Kaartjes kosten 19,50 euro per stuk en zijn te bestellen op de website www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Meer berichten