Clubkampioenschappen vorig jaar. (foto: Maarten Nijenhuis)
Clubkampioenschappen vorig jaar. (foto: Maarten Nijenhuis) Foto: Maarten Nijenhuis

Clubkampioenschappen bij TTV Essentia Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Op zondag 20 januari vinden de clubkampioenschappen plaats bij tafeltennisvereniging Essentia. Zowel de senioren als de junioren gaan de strijd aan met elkaar om te bepalen wie zich de beste van Bemmel mag noemen.

Bij de Senioren A wordt er veel verwacht van Sjaak Reijnen. Zijn concentratie en uithoudingsvermogen zijn in de loop van de jaren flink vooruit gegaan waardoor hij moeilijk te kloppen is. Maar ook Luc Claessens zou hoge ogen kunnen gooien als hij in staat is met de favorietenrol om te gaan.

Ten tijde van het schrijven van dit stuk was nog niet bekend of Rene Frentz tijdig fit zal zijn om mee te kunnen strijden om de titel bij de senioren B. De concurrentie is echter groot, gezien de prachtige ontwikkeling die Dick Wismans heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren. Vorig jaar bereikte hij al de finale, maar dit jaar zou hij zomaar de titel kunnen binnenslepen. Maar dan zal hij ook moeten afrekenen met Adri Leissner die als grote outsider geldt.

Er zal een zinderende strijd gevoerd worden bij de Junioren. Zowel Thijs Stalpers als Robin Peperkamp zijn in bloedvorm waardoor ze waarschijnlijk ver zullen komen! De strijd bij de Junioren mag u niet missen!

Ook interesse om te komen tafeltennissen? De junioren trainen op vrijdagavond om 18.15 uur, de oudere junioren om 19.15. Vervolgens trainen de senioren om 20.15 om daarna vrij te spelen. Op dinsdagmiddag (14.00-16.00, inclusief theepauze) is er de mogelijkheid voor 55+ers om een balletje te slaan.

Meer informatie is te vinden op www.essentiabemmel.nl of via info@essentiabemmel.nl.

Uitgelicht

Digitale krant