Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bijeenkomst voor een eerlijker AOW en pensioen

HUISSEN - Lokaal FNV Lingewaard organiseert een bijeenkomst voor een eerlijker AOW en Pensioen. Deze bijeenkomst wordt mede georganiseerd voor leden van FNV Arnhem, Lokaal FNV Liemers, Lokaal FNV Nijmegen en Lokaal FNV Overbetuwe. Ook niet-leden zijn welkom.

"FNV-lokaal wil Nederland socialer maken. Daarvoor hebben we uw hulp nodig. Met werknemers uit de bedrijven, instellingen en wijken en we richten ons ook op de politiek. Nu de onderhandelingen over een nieuw pensioenstelsel zijn mislukt. Het kabinet de rekening wilde leggen bij de jongeren en ouders werknemers, gepensioneerden en werknemers met zware beroepen. Ook de grote groep werknemers met onzekere contracten blijven met lege handen staan en nog langer doorwerken is voor niemand te doen.

Vindt u dat u en uw collega's tijdig kunnen stoppen met werken? Vindt u dat er rekening gehouden moet worden met werknemers met een zwaar beroep? Vindt u dat pensioenindexatie voor iedereen moet zijn en dus geen winnaars en verliezers? Vindt u dat iedereen recht moet hebben op een pensioen? Vindt u dat we met zijn allen aan de slag moeten om dit te bereiken? Kom dan naar de bijeenkomst in Huissen op donderdag 17 januari in het zalencentrum De Valom aan de Karstraat 2 in Huissen. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur."

Iedereen is welkom, met partner, collega of geïnteresseerde niet-leden in uw omgeving of kennissenkring. Aanmelden kan via lokaalrhv@fnv.nl.

Meer berichten