Logo gemeentenieuwsonline.nl

Voorstelling 'Loet en Harry zijn verdwaald'

LENT - Op vrijdag 1 februari speelt Ruth Bakker om 15.00 uur in Bibliotheek Lent-De Ster de grappige peutervoorstelling ‘Loet en Harry zijn verdwaald’. De voorstelling is onderdeel van de Nationale Voorleesdagen in de bibliotheek, die plaatsvinden van 23 januari tot en met 2 februari. Kom jij ook?

Voorlezen is niet alleen leuk, maar ook belangrijk voor de taalontwikkeling van kinderen. De activiteiten tijdens de Nationale Voorleesdagen staan dit jaar in het teken van het prentenboek van het jaar 2019: Een huis voor Harry van Leo Timmers.

Tijdens de voorstelling ‘Loet en Harry zijn verdwaald’ op 1 februari in Bibliotheek Lent-De Ster gaat Harry de kater voor het eerst naar buiten samen met Loet en Vera de Vlinder. Maar dan verdwalen ze. Samen met alle kinderen gaan ze op een grappige en muzikale tocht op zoek naar huis. Wil je hier bij zijn? Koop vooraf kaartjes via www.obgz.nl/nationalevoorleesdagen. Bibliotheekleden betalen 3,- en overige bezoekers 4,- euro. De voorstelling is geschikt voor kleintjes vanaf twee jaar en duurt van 15.00 tot 15.30 uur.

Gratis vingerpopje

Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis lid worden van de Bibliotheek Gelderland-Zuid. Als je je kind tijdens de Nationale Voorleesdagen bij de balie van een van onze vestigingen inschrijft, krijg je een vingerpopje van Harry de kat mee naar huis. Meer informatie staat op: www.obgz.nl/nationalevoorleesdagen.

Meer berichten