Logo gemeentenieuwsonline.nl

Succesvol Batouwe Familie & Vriendentoernooi

BEMMEL - Traditiegetrouw eindigt het jaar voor Batouwe Basketball met het Familie & Vriendentoernooi. De thuisbasis van Batouwe Basketball, sportcentrum De Schaapskooi, stond zaterdag 29 december vol met enthousiaste spelers, klaar voor een middagje basketballen in gemoedelijke sfeer.

Er werd deze keer gespeeld met twee poules; een poule voor de ‘professionals’ en een ‘young ones’-poule bestaande uit jonge fanatieke Batouwe Basketball spelertjes samen met hun –eveneens fanatieke- ouders.

De professional teams startten enthousiast aan de eerste wedstrijden en deze samengestelde teams met onder andere spelers uit Lekdetec.nl (Dames 1) en Dreamfields Dolphins (Heren 1), samen met vrienden en ouders, speelden de wedstrijden alsof er een landstitel te winnen viel! Uiteindelijk gingen de spelers van Joeri's Angels met de felbegeerde eerste prijs naar huis.

Bij de young ones was de winnaarsmentaliteit niet minder! Vaders en moeders renden over het veld samen met hun kinderen om zoveel mogelijk te scoren, waarbij menigeen de volgende dag met spierpijn uit bed kwam. Maar, alles om te winnen en ook hier kwam uiteraard een winnaar uit en gingen de trotse Meatballs naar huis met de eerste prijs.

Na afloop konden de hongerige spelers aanvallen op een heerlijk stamppot buffet en werden de plannen voor het Familie & Vriendentoernooi 2019 alweer gesmeed.

Meer berichten