Logo gemeentenieuwsonline.nl
Een heerlijke Rotary appeltaart voor een supervrijwilliger! (foto: Rotary, J.W. Voogd)
Een heerlijke Rotary appeltaart voor een supervrijwilliger! (foto: Rotary, J.W. Voogd) (Foto: Rotary, J.W. Voogd)

Meldt uw supervrijwilliger aan voor een Rotary appeltaart

VALBURG - De appeltaartactie 2019 van Rotaryclub Midden-Betuwe Valburg gaat van start. Tot 8 februari kunt u op de website van de Rotary iemand, die zich volgens u geweldig inzet voor anderen, aanmelden voor een (gratis!) appeltaart.

Supervrijwilligers, mantelzorgers, mensen die zich belangeloos inzetten voor anderen en voor maatschappelijke en goede doelen. U kent in de directe omgeving vast wel iemand die zich geweldig inzet voor onze samenleving. Rotaryclub Midden-Betuwe Valburg wil deze fantastische mensen in het zonnetje zetten door een heerlijke appeltaart bij hen thuis te bezorgen. En het mooie is: u mag tot uiterlijk 8 februari bij de Rotary aangeven wie er volgens u een (gratis!)appeltaart verdient.

Rotary bakt en bezorgt

Elk lid van Rotaryclub Midden Betuwe Valburg zorgt voor vijf appeltaarten, zelf gemaakt of gebakken door vrienden, kennissen of collega’s. Elke taart wordt op zaterdag 16 februari persoonlijk door hen thuisbezorgd bij de genomineerden voor een appeltaart.

Hoe aanmelden?

Ga vòòr 8 februari naar de Rotary website www.rcmbv.nl en vul daar het aanmeldformulier in voor een appeltaart. Vermeld ook waarom u een appeltaart wil laten bezorgen en de desbetreffende persoon in het zonnetje wilt zetten.

Meer berichten