Logo gemeentenieuwsonline.nl
Wegwijs in digitale vaardigheden. (foto: Seniorweb)
Wegwijs in digitale vaardigheden. (foto: Seniorweb) (Foto: )

Inloop-informatiemiddag over gebruik computer, tablet of smartphone

ELST - Voor senioren uit de gemeente Overbetuwe verzorgt Forte Fit op woensdag 16 januari in Elst een inloop-informatiemiddag over het gebruik van de computer, tablet of smartphone.

Docenten van Forte Fit en SeniorWeb geven deze middag individueel antwoord op uw vragen bijvoorbeeld over Windows 10, veilig internetten, e-mailen met outlook.com of gmail.com, foto’s overzetten of over het gebruik van app’s op de computer, tablet of smartphone. Ook geven zij vrijblijvend informatie over het aanbod van computer-, tablet- of smartphonecursussen en workshops in 2019 en is er gelegenheid tot inschrijven.

Computer-, tablet- of smartphonecursussen

Begin februari start Forte Fit in samenwerking met SeniorWeb en de Bibliotheek Gelderland Zuid weer met diverse computer-, tablet- of smartphonecursussen voor senioren. Het cursusaanbod is vooral gericht op senioren die nog geen of weinig ervaring hebben met het werken op een computer, tablet of smartphone. Voor wat meer ervaren gebruikers zijn er echter ook interessante cursussen. Ook kunnen op aanvraag korte workshops over verschillende onderwerpen aangeboden worden.

De inloop-informatiemiddag vindt plaats op woensdag 16 januari tussen 13.30 en 16.00 uur in sociaal cultureel Centrum De Wieken, Prinses Irenestraat 49 in Elst. Aanmelden vooraf is niet nodig. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Koos de Bondt, 06 44606844 of mailen naar: computer.fortefit@fortewelzijn.nl.

Meer berichten