Logo gemeentenieuwsonline.nl

deBol gaat voor het goede doel op pad!

BEMMEL - Stichting deBol verzorgt op zaterdag 3 februari een 'sponsor-snert-wandeltocht' ten behoeve van het goede doel: stichting Duchenne.

Als je met Duchenne spierdystrofie wordt geboren breken je spieren langzaam maar zeker af en word je steeds minder sterk. Als het lopen niet meer gaat worden kinderen afhankelijk van een rolstoel en als de spieren die voor ademhalen nodig zijn te zwak worden is beademing nodig. Ook de hartspier wordt steeds zwakker waardoor Duchenne spierdystrofie uiteindelijk een fatale ziekte is.

Deze actie voor dit belangrijke doel belooft een sportieve en gezellige happening te worden en de dames van deBol zullen garant staan voor een goede Bolsfeer! Dus, kom mee wandelen en neem familie, vrienden en kennissen mee! Iedereen, jong en oud kan meedoen! Er zijn wandelroutes van 8 en 15 kilometer. Bij de finish is er voor alle deelnemers een heerlijke kop erwtensoep met roggebrood en spek!

Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar, waarvan een gedeelte ten goede komt aan het goede doel. Men kan starten bij De Kinkel tussen 09.30 en 10.30 uur (15 km) en tussen 10.00 en 11.00 uur (8 km). De finish is om uiterlijk 16.00 uur. Doe mee, kom in beweging, steun het goede doel en geniet vooral zelf van een goed besteedde en gezonde sportieve zaterdag! Meer informatie staat op: www.debolbemmel.nl of te verkrijgen via 06 54975063 / 06 27507051. Eventueel vooraf inschrijven via email: stichting.debol@planet.nl.

Meer berichten