Logo gemeentenieuwsonline.nl
Trotse lopers tijdens hun eerste 3 km. (foto: Ivo Hutten)
Trotse lopers tijdens hun eerste 3 km. (foto: Ivo Hutten) (Foto: )

Beginnergroep hardlopen bij Running Elst

ELST - Running Elst start op dinsdagavond 5 februari met een nieuwe beginnersgroep hardlopen, speciaal voor mensen die weinig of geen ervaring hebben met hardlopen. Doe mee! Meld je aan via info@running-elst.nl of kijk op de website www.running-elst.nl bij nieuws. Instromen kan de hele maand februari.

Hardlopen is een sport die je altijd en overal kunt beoefenen. Je loopt de deur uit en je kunt er aan beginnen of het nu zomer of winter is, licht of donker. Je wordt er fit van en het is goed voor je gezondheid. Maar het is vooral ook leuk om te doen.

Gemeente Overbetuwe heeft met Running Elst al jaren een gezellige hardloopvereniging geschikt voor iedereen: van beginners tot en met gevorderden en wedstrijdlopers en voor jeugd tot en met senioren; twee keer per week kan er getraind worden onder begeleiding van deskundige en enthousiaste trainers. Binnen Running Elst is er ook een trailgroep actief; regelmatig worden de bossen en de heuvels in de omgeving opgezocht om hard te lopen. Er wordt ook krachttraining gegeven als ondersteuning voor het lopen. Daarnaast worden er leuke lopen, reizen en thema-bijeenkomsten georganiseerd.

Als je meer ervaring hebt kun je bij een andere groep aansluiten. Er is een mogelijkheid om een proefles te volgen. Een mooi doel waar voor iedereen naar toe gewerkt kan worden is de Parkloop die iedere derde zondag van de maand gehouden wordt in Park Lingezegen of de MHB Overbetuweloop op 16 juni. Daag jezelf uit en meld je aan. Informatie over Running Elst staat op www.running-elst.nl.

Meer berichten