TOP-Kinderfilm: Paddington 2

Algemeen

BEMMEL - Op donderdag 27 december heeft TOP een superleuke kinderfilm op het programma staan. De vertederende Paddington 2 is een geweldige kerstfilm voor de familie, met Beer Paddington en Hugh Grant. De film begint om 19.00 uur, zodat ook de kleinere kinderen naar deze film kunnen kijken!

Paddington tovert bij iedereen in zijn buurt in Windsor Gardens een glimlach op het gezicht. Zijn grootste droom is het vinden van een cadeau waar zijn tante Lucy, die ver weg in Zuid-Amerika woont, intens gelukkig van wordt. Omdat ze eveneens droomt van een tripje naar de Britse hoofdstad heeft Paddington zijn berenogen laten vallen op een uniek antiek pop-upboek over Londen. Hij begint aan een serie baantjes om het geld bij elkaar te sprokkelen. Hugh Grant speelt een zelfingenomen, maar uitgeblust acteur die ook zijn zinnen op het oude boek heeft gezet en er niet voor terugdeinst om een lieverd als Paddington het leven zuur te maken. De klasse waarmee Paddington het allemaal met lede ogen aanziet en ondergaat doet de sympathie voor hem alleen maar toenemen.

Wellicht een leuk idee om een filmkaartje onder de kerstboom te leggen. Aanvang 19:00 uur. Locatie: Theaterzaal. Kaartjes kosten 7,00 euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Uitgelicht

Digitale krant