Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Test muziekkennis in pop-quiz

BEMMEL - Zondag 30 december is het weer zover, de jaarlijkse Bemmelse pop-quiz in de Theaterkerk. Omdat het zo’n daverend succes was vorig jaar, organiseert TOP voor de derde keer de POP-quiz.

Zelfde formule en geheel in het teken van popmuziek. Wie neemt dit jaar de wisselbokaal over van team Mommerink(+1) en Koffie, Cola en Thee, de winnaars van 2017! Vorm een team met vrienden, buren, collega’s of met je familie, want met zijn allen weet je altijd meer. Ook dit keer kunt u weer een multimediale quiz verwachten. Aan de hand van audiofragmenten, raadselachtige albumhoezen, cryptische songteksten en historische feiten testen wij uw kennis van de popmuziek, natuurlijk met onze eigen muziekexpert voor de bijzondere verhalen achter de muziek.

Dus doe mee en beleef een supergezellige avond! Na de quiz genieten we nog na met muziek van toen en nu. De bar is open, dus liefhebbers kunnen nog tot in de kleine uurtjes swingen op de dansvloer.

Aanvang 20:30 uur (zaal open 20:00 uur). Kaartjes kosten 7,50 euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Meer berichten