Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Wie is de meest klantvriendelijke ondernemer van Bemmel 2019?

BEMMEL - U heeft het altijd al een keer willen zeggen, maar het is er nog nooit van gekomen. Dan is dit uw grote kans en u komt misschien zelfs ook nog in aanmerking voor een beloning.

Voor de tweede keer organiseert de ondernemers-vereniging Beleef Bemmel de verkiezing van de meest klantvriendelijke ondernemer van Bemmel. Afgelopen jaar was A J Eten & Drinken de trotse winnaar van deze prijs. De winnaar van deze verkiezing mag zich dus heel 2019 de meest klantvriendelijke ondernemer van 2019 noemen.


Bij uw keuze maakt het geen verschil waar of wat u iets heeft gekocht, of dat u zaken heeft gedaan met een van onze dienstverleners (makelaar, verzekeraar, notaris, sport, financieel adviseurs et cetera). Dit geldt natuurlijk ook voor onze horecaondernemers. Dus elke onderneming en/of ondernemer komt voor deze prijs in aanmerking. Vaak kent u de ondernemer zelf niet, maar wel het personeel waar u mee te maken heeft. Het gaat er uiteindelijk om welke klantervaring u bij het bedrijf heeft gehad.

U kunt vanaf nu tot en met 31 januari uw stem uitbrengen. Ga hiervoor naar www.beleefbemmel.nl/winactie. Door te stemmen kunt u 100 euro winnen. Er worden liefst drie prijzen van 100 euro verloot onder de deelnemers.

De winnaar wordt officieel bekend gemaakt op maandag 18 maart tijdens de algemene ledenvergadering van onze ondernemersvereniging Beleef Bemmel. Daarna worden ook de winnaars van de geldbedragen geïnformeerd. Dus grijp uw kans en doe mee."

Meer berichten